Display Concepts voor al uw presentatiesystemen - contact - persberichten - nieuw pand Display Concepts

nieuw pand Display Concepts

BARNEVELD - De groei van het bedrijf Display Concepts, gespecialiseerd in het maken van presentatiematerialen, maakte een verhuizing naar een ruimer pand noodzakelijk. Aan de Anthonie Fokkerstraat 4 in Barneveld heeft directeur Kees Mouissie zijn nieuwbouwdromen kunnen realiseren. Hier is ook Graphic Concepts ondergebracht, onder welke naam Studio Hagens haar werkzaamheden voortzet.

Kees Mouissie

Door Gerrit Schaap

In 2005 startte Kees Mouissie (43) zijn bedrijf in presentatiesystemen, waarmee organisaties die regelmatig (op een beurs, congres of tentoonstelling) hun boodschap of product moeten verkopen, op een eenvoudige en duidelijke wijze in beeld komen. Zijn eenmansbedrijf verhuisde al snel naar een kantoorpand met showroom en opslagruimte op bedrijventerrein De Briellaerd.

In 2006 trok Mouissie twee medewerkers aan en in januari 2007 nam hij Studio Hagens uit Amersfoort (inclusief personeel) over, waar een deel van de reclame-uitingen werden ontworpen en geprint. Deze studio is gespecialiseerd in het printen van (grote) posters en andere materialen voor de diverse presentatie- en standbouw-systemen. ,,De prints worden gemonteerd op diverse materialen in de hoogste kwaliteit met een achtkleuren printer en een hoge resolutie van 1440 dots per inch'', aldus Mouissie.Importeur

Sinds de verhuizing naar het pand, dat een oppervlakte heeft van 900 vierkante meter, werken er in totaal totaal twaalf mensen bij Display Concepts en Graphic Concepts. Mouissie: ,,We hebben nu de productie helemaal in eigen hand en daarmee ook de kwaliteit en de service. We zijn in onze contacten met klanten erg gericht op de mensen die de materialen gebruiken. We schenken hen aandacht, waardoor we een beter zicht krijgen op wat zij precies verwachten van de presentatiemogelijkheden en we tot een op maat gesneden oplossing kunnen komen. Wij vertegenwoordigen en werken alleen met Europese A-merkfabrikanten, die levenslange garantie bieden en producten leveren die vrij zijn van kinderarbeid. Ook kunnen deze bedrijven altijd vervangbare onderdelen leveren. Al onze systemen zijn draagbaar, inklapbaar en duurzaam. Deze compacte en lichte systemen zijn in een handomdraai door één persoon op te zetten en passen altijd in een personenauto. De prints zijn eenvoudig te verwisselen, omdat we met standaard maten werken. Van grote klanten zoals Microsoft, DSM, Bilderberg, AKZO, TNT, SAP en SNS Bank krijgen wij rechtstreeks het beeldmateriaal aangeleverd via hun reclamebureaus. Voor andere organisaties kunnen onze eigen mensen het beeldmateriaal ontwerpen."

Standbouw

Display Concepts richt zich op bannersystemen, presentatiewanden, counters, brochure-displays en standbouwsystemen, die hun toepassing vinden op beurzen, congressen, evenementen, klantendagen en productintroducties. De promotiematerialen geven klanten de mogelijkheid om producten te presenteren in bijvoorbeeld winkels of showrooms. Mouissie: ,,Wij hebben gekozen voor een grote showroom van 170m2, waar zowel onze draagbare oplossingen als de standbouwsystemen te vinden zijn. Voor een groeiend aantal relaties verzorgen wij de complete standbouw van 12 tot 50m². Dit doen we in Nederland, maar ook in Duitsland en België. Naast de opbouw en demontage zorgen wij ook voor de opslag van de stand. De inrichting, inclusief meubilair en keukenvoorzieningen, hoort daarbij."

Meer informatie is te vinden op: www.displayconcepts.nl Kees Mouissie: ,,Onze systemen zijn draagbaar, inklapbaar en duurzaam.''
Bezoek ons op Facebook