- Clipstandbouwsystemen - Clip : Het meest effectieve en professionele stand... - Tips & Tricks - Welk standformaat past het best?

Welk standformaat past het best?

Standformaat en standplaats
 
Als het op rendement aankomt, is groot niet altijd beter. De meest effectieve stands hoeven niet groot te zijn of zijn niet afhankelijk van het grootste budget. De best renderende stands zijn die stands die op de juiste manier de stand inrichten en professioneel communiceren.
 
Sommige exposanten huren een grote ruimte maar hebben daar niet de juiste invulling voor. Anderen huren een (te) kleine ruimte maar die is niet voldoende om op de juiste wijze de producten en diensten te presenteren. Bji de beste stands is de combinatie het best gebruikt. Zorg dan ook voor het juiste aantal m², richt de stand goed in en zorg voor communicatie die opvalt en laat zien wat uw activiteiten zijn.
 

Zeker zo belangrijk is de plek waar uw stand zich bevindt. Is dit direct bij de ingang, of ergens midden in de hal. Wilt u vlak bij uw concurrenten staan, of heeft u liever een plaats ver bij hen vandaan? U kunt de mooiste plaats hebben, maar als uw klanten u elders zoeken, is dat dan de juiste keuze? Ook het type stand is natuurlijk heel belangrijk. U kunt kiezen uit een eilandstand die aan alle 4 de zijden open is. Dan heeft u aanloop van 4 zijden. U bent dan wel genoodzaakt een grotere standruimte te huren. En hoe communiceert u dan naar 4 richtingen toe. Een kopstand met alleen een achterwand is ook mogelijk. Samen met een hoekstand heeft u dan voldoende standwanden om uw communicatie-uitingen te plaatsen. En u heeft aanloop van meerdere kanten. Met een tussenstand heeft u veel wanden. Wellicht heeft u die nodig voor de presentatie van producten of voor communicatie. U bent echter ook minder zichtbaar vanaf meerdere kanten.

 
Wilt u zichtbaar zijn vanaf grote afstand? Dan is een eye-catcher die boven de stand hangt een mogelijkheid. Houd er echter rekening mee dat de stands van mede exposanten dit ook kunnen regelen. U heeft nooit garantie dat u wordt gezien. Aandacht trekken doet zo'n eye-catcher wel.
 
Vroeg boeken is altijd wenselijk. Dan kunt u met de organisatie bespreken welke stand het beste bij u past.
Krijgt u een last minute aanbieding? Kijk dan goed of de standruimte die wordt aangeboden wel wenselijk is !
Een goedkope stand die niets oplevert is een slechte investering.
Bezoek ons op Facebook