Display Concepts voor al uw presentatiesystemen - Showroommaterialen

Showroommaterialen

Wij vernieuwen onze showroom en onze huurvoorraad.

Showroomstands Clip, Unite en Nomadic Design Line.

De Clip stand bestaat uit recht en gebogen paneel en heeft een afsluitbare berging. De hoogte varieert van 250-300-400 cm. De stand is 5x4 meter en kan nog worden uitgebreid in breedte, diepte en hoogte.

De Unite stand bestaat uit Aluminium staanders en liggers waarin een print op doek wordt bevestigd. Deze stand bestaat uit een achterwand met een gebogen vorm en een afsluitbare berging. Voor de berging is een rechthoekige zuil geplaatst. Zuil en berging worden verbonden door een plafond.

De Nomadic Design Line Kit bestaat uit twee aluminium staanders en drie liggers boven en onder.  Hier worden magneetrails op geplaatst en daarop worden oprolbare en gelamineerde printbanen bevestigd. Verlichting is optioneel. De complete wand wordt in een verrijdbare koffer geleverd.

Verkopen panelen uit de verhuurvoorraadDit is een van de mogelijke opstellingen die te koop is. We hebben diverse panelen tot een hoogte van 350 cm. beschikbaar. Tevens zijn er balies of desks te realiseren. Bel ons op 0342-408223 voor alle mogelijkheden met de huurvoorraad Clip panelen. Onderstaande wand is zowel in volledig blauw of zwart of als combinatie.

Uiteraard maken we de prints voor u op maat. 

Voor meer informatie: Bel 0342-408223 of bezoek onze showroom en magazijn en wij informeren u graag.
 

 

 

Bezoek ons op Facebook