- Clipstandbouwsystemen - Oude pagina's uit de huidige clipwebsite - Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

 


Vraag: Kan Clip grafische prints leveren als ik de beelden aanreik?

Antwoord: Geen enkel problem. Onze ervaren ontwerpers hebben de know-how en technologie om u de gewenste afwerking te garanderen, zodat u – met een minimum aan inspanning – kunt rekenen op een maximale impact voor uw evenement.

 


Vraag: In welk formaat lever ik mijn eigen grafisch materiaal of foto’s aan?

Antwoord: Alle praktische regelingen en afspraken vindt u in dit pdf-bestand.

 


Vraag: Wij plannen een eerste evenement. Waar kan ik advies inwinnen om een maximaal effect uit onze investering te bekomen?

Antwoord: Bij Clip bent u op het juiste adres. Raadpleeg alvast ons Effective Exhibiting booklet of bel +31 (0) 342 408 223 voor advies.

 

Vraag: Hoeveel tijd vergt het om een Clip-stand of –display te ontwerpen en te produceren?

Antwoord: Dat varieert. Een draagbare display – voorzien van gepersonaliseerde prints – hebt u reeds binnen de tien dagen na bestelling. Stands reeds binnen de 15 dagen. Wenst u het echter dringend! Bel ons op +31 (0) 342 408 223 en wij doen haast het onmogelijke.


Vraag: Kan ik bij Clip materiaal huren?

Antwoord: Uiteraard. Dat is bij Clip nagenoeg een vanzelfsprekendheid. Wij hebben een ruim gamma waarbinnen u zeker uw gading vindt: van een compacte beurskit met zes panelen tot de grootste beursstand. Wij zorgen bovendien voor de opbouw, afbraak en opslag. Laat de zorgen aan ons over.
Beter nog: als u binnen de drie maand besluit om het gehuurde materiaal liever aan te kopen, dan bieden wij u een korting van 30 % op de catalogusprijs!


Vraag: In welke landen kan Clip instaan voor mijn evenementen?

Antwoord: Waar ter wereld uw evenement ook doorgaat, op Clip kunt u altijd rekenen. Onze ervaren teams staan in voor het vervoer en de opbouw van uw materiaal. Of u nu monitoren, internetverbinding, AV-materiaal, bloemen of planten wenst. Clip kan het leveren.
Naderhand kunnen wij ook alles weer afbouwen en zorgen voor de opslag van uw materiaal. Kan het nog makkelijker?

 

Heeft u verder nog vragen? Bel dan +31 (0) 342 408 223.

Bezoek ons op Facebook